top_image
Author Message

<  Forest Problems and Bugs  ~  Frequent Asked Problems and Errors

Did you find this topic helpful?

Yes  
80%
  [ 71 ]  80%
 
No  
19%
  [ 17 ]  19%
 

Total Votes : 88
:.Custard.:
Posted: Sat Nov 29, 2008 6:56 pm Reply with quote
Joined: 28 Nov 2008 Posts: 77
Your very welcome. Tell me if it works! Smile Hope it does! :s I know how it feels to not be able to play it.
View user's profile Send private message
capi94
Posted: Sun Nov 30, 2008 5:05 pm Reply with quote
Joined: 29 Nov 2008 Posts: 3
Nope. It's still not working. (It might just be because I don't have Vista)
Although, I did find someone who wasn't registered! But he/she didn't move at all! It was really weird...
View user's profile Send private message Send e-mail
Syrra
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:28 pm Reply with quote
Joined: 26 Apr 2009 Posts: 2 Location: behind my computer
Jen wrote:


Q: "ForestViewer.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."
A: Go to the Start Menu and select "Run...". Then type dxdiag and enter. Then wait a bit. A diagonostics tool for DirectX will open with information about your system. Check the Display section. The date of your drivers should be there. If they are old, check the website of the manufacturer to find newer ones.


Could You give me a little more explaination? Im not English and Im having some trouble understanding (main problem is that my computer isnt in english). Ive been having this exact problem. The problem is that I dont know what exactly Im supposed to "Run".

Greetings, Syrra.
View user's profile Send private message
Metricula
Posted: Wed May 13, 2009 3:43 am Reply with quote
Joined: 13 May 2009 Posts: 10 Location: Raleigh, NC, USA
I love Endless Forest! I can run it fine when I launch the program but I had a hard time running it as a screensaver. When I tried to let it run as a screensaver I get and error that says:
[quotethere was an error loading the q3d file C:\Program Files\Tale of Tales\The Endless Forest 3\q3dstart.q3d[/quote]

My program folder was named "Programs" and not "Program Files," so adding TEF to a folder called "Program Files" did the trick. Can this be added to the FAQ? I can't be the only clueless soul with this problem Smile
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
Eirwen Carroll
Posted: Sun May 31, 2009 2:50 am Reply with quote
Joined: 28 May 2009 Posts: 4
...


Last edited by Eirwen Carroll on Tue Mar 20, 2012 5:20 pm; edited 1 time in total
View user's profile Send private message
Michael
Posted: Sun May 31, 2009 10:24 am Reply with quote
Site Administrator Joined: 07 Jun 2002 Posts: 8065 Location: Gent, Belgium
Drivers from 2007 are ancient!
Go to http://ati.com to get new ones.
Or, if your computer is a laptop, the manufacturers website.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Eirwen Carroll
Posted: Sun May 31, 2009 12:13 pm Reply with quote
Joined: 28 May 2009 Posts: 4
...


Last edited by Eirwen Carroll on Tue Mar 20, 2012 5:20 pm; edited 1 time in total
View user's profile Send private message
mihail-kun
Posted: Fri Nov 27, 2009 6:44 am Reply with quote
Joined: 27 Nov 2009 Posts: 2 Location: Russia
Hello... well, I have a problem. It just cant connect to the server for some reason. I tried to close uTorrent and I tried both 3.30 and 3.21 versions. But it's the same - it says 'Connection status: Error'. But also it says that there are 40 players connected (and 30 on v3.21). Is this the limit of how many players may connect at one time? But it's not mentioned anywhere, that there is such a limit.
View user's profile Send private message ICQ Number
Michael
Posted: Mon Nov 30, 2009 10:25 am Reply with quote
Site Administrator Joined: 07 Jun 2002 Posts: 8065 Location: Gent, Belgium
The current limit is 100 simultaneous users. Usually when you can't connect, it's because something is stopping the game on your end. A firewall, for instance.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
mihail-kun
Posted: Tue Dec 01, 2009 2:45 pm Reply with quote
Joined: 27 Nov 2009 Posts: 2 Location: Russia
Yeah, I found it - it was SpiderGate (part of Dr.Web) I turned it off and now am able to connect. Thank you.
View user's profile Send private message ICQ Number
spearstrike
Posted: Sun Dec 13, 2009 7:44 am Reply with quote
Joined: 13 Dec 2009 Posts: 1
alright, i figured this was the best place to post.

so, i've had the problem with pictographs spreading. i've ALWAYS had a problem with them spreading. when i first downloaded tef a while ago i hardly ever played it and so never reported it, but i would rather like to get this sorted out.

i'm lucky to be able to get it to work once a day. do i just need to wait a while and try again? because it happens all the time. is it my computer?
View user's profile Send private message
TeganAndTiger
Posted: Sat Dec 26, 2009 7:55 pm Reply with quote
Joined: 22 Dec 2009 Posts: 8 Location: Scotland
This is similiar to the glitch with the deer having the same pictogram as you,

Many of the deer (not all of them) in the forest are appearing with this pictogram, and it's difficult to tell them apart.


I'm not sure whether the original pelt is part of the glitch or whether deer are also appearing with this pictogram but spelled pelts.

Can anyone help with this? I think I might have blanked more than one friend as I didn't recognise their picto Sad
View user's profile Send private message
TeganAndTiger
Posted: Sat Dec 26, 2009 8:02 pm Reply with quote
Joined: 22 Dec 2009 Posts: 8 Location: Scotland
Just got an answer to the above question after browsing through the community site.
For anyone else experiencing this, apparently that is Michael's pictogram.

"It's a glitch. Michael thinks his picto got lodged in the programming on accident. They're just nameless."

Can you tell I'm a very new user? Razz
View user's profile Send private message
Jen
Posted: Sat Dec 26, 2009 9:00 pm Reply with quote
Joined: 05 Mar 2007 Posts: 3304 Location: Canada
You know, I'm going to add that question to the top of this board, because it is a pretty bad glitch! I'm glad you were able to figure it out though. Very Happy
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
WolfHeart88
Posted: Tue Dec 29, 2009 2:36 am Reply with quote
Joined: 28 Dec 2009 Posts: 109 Location: Hunting for souls in the Graveyard.
Quote:
Drivers from 2007 are ancient!
Go to http://ati.com to get new ones.


My computers a Windows XP , what Component Category do I choose? (on http://ati.com) Question Question Question
View user's profile Send private message Send e-mail

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 2 of 6
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum